320 exposanten, 10.000 professionals tijdens Transport & Logistics

 

Weg, water, spoor, lucht én pijpleidingen… lang leve de multimodaliteit. Transport & Logistics is everywhere. In oktober krijgt u als community weer volop exposure. Antwerp Expo zal tijdens Transport & Logistics van 15 tot en met 17 oktober 2019 gevuld worden met zo’n 320 exposanten en bezocht worden door meer dan 10.000 professionals.

Inspirerend, innoverend en motiverend. Met ruimte voor alle spelers binnen transport, logistiek, distributie, opslag & behandeling van goederen, datacommunicatie en software in de Benelux. En met een blik op morgen. Mis het tweejaarlijkase topevent niet! In de kijker op vakbeurs Transport & Logistics: met de grootste toewijding zijn flink wat grensverleggende initiatieven opgezet om samen de uitdagingen van morgen aan te gaan. Dit alles in een nieuw kleedje, want Antwerp Expo kreeg een facelift. Hal 5 is ongeveer 2.000 m2 om business te doen.

Het Antwerpse havenbedrijf installeert een netwerkbar op de beurs en er wordt onder andere een netwerkmoment georganiseerd in samenwerking met de Maritieme Pint. In samenwerking met KMOinsider is er een business@breakfast, met een interessante spreker en voor de tweede keer wordt de Best Of Handlingaward uitgereikt aan de beste vorkhe­ftruck. Transport & Logistics biedt ook start-ups een platform op de beurs en in samenwerking met Forward Belgium en met vormingsfonds Logos worden studenten uit logistieke richtingen aangetrokken.

Enkele highlights & thema’s:

  • Een waaier aan conferenties en lezingen rond hot topics
  • Topadvies van onder andere Port of Antwerp, Logistics in Wallonia, Brucargo, VIB, VIL
  • Start-up Village, vol innovatieve technologieën
  • Best of Handling demozone en verkiezing beste heftruck
  • Pijpleidingen en hyperloop als 5de multimodale pijler
  • Het stijgend belang van intralogistiek, IT & data

Dit en nog veel meer. Alvast tot ziens in Antwerp Expo op 15, 16 en/of 17 oktober. Voor meer info, het laatste nieuws en info van de verschillende conferenties, kijk op www.transport-logistics.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*