Laden...

E-Commerce Xpo Liège

EComXpoLiege

E-commerce is hot! Daar zijn de Waalse ondernemers zich ten volle van bewust.
Wie plannen heeft om te starten met een webshop, of een bestaande e-business verder wil optimaliseren, vindt op E-Commerce Xpo Liège 2017 op maandag 27 en dinsdag 28 maart oplossingen op maat, zowel voor B2B als B2C.

Ondernemers moeten zich steeds sneller aanpassen aan de innovatieve wereld van commerce & e-commerce. Vandaar leeft bij hen een grote vraag naar informatie om hun bedrijf ook digitaal op de kaart te zetten, of om hun bestaande webshops en e-commerce verder uit te bouwen. De nieuwe conceptbeurs in Liège wil op een toegankelijke en erg bevattelijke manier hierop een antwoord bieden volgens hetzelfde concept zoals de beurs die al verschillende jaren in Kortrijk wordt georganiseerd.

Vijf zones
E-Commerce Xpo Liège biedt een antwoord op de vele vragen van de ondernemers en winkeliers die willen starten met een webshop, of die hun bestaande webshop willen optimaliseren. De oplossingen voor alle domeinen van e-commerce worden op de beursvloer onderverdeeld in vijf zones: Webshop Development, Payment & Security, Online Marketing, Logistics en Advice, Consultancy & Services. E-Commerce Xpo Liège brengt niet alleen alle aspecten uit de markt fysisch samen, maar stimuleert ook business opportuniteiten en ondernemerschap binnen een aangepaste setting. Een indrukwekkend seminarie programma, free catering voor zowel bezoekers als exposanten én de samenwerking met UCM zijn bijkomende troeven waardoor u alvast niet mag ontbreken. U stapt toch ook mee met het nieuwe ondernemen?

Informeren en inspireren
E-Commerce Xpo Liège brengt boeiende verhalen van diverse webshops en tal van sterke inhoudelijke sessies. Met trendpresentaties en 10’ sessies van exposanten is inspiratie voor B2B en B2C verzekerd. Zo leggen enkele webshops hun kaarten op tafel, en delen ze hun strategie, hun ervaringen, problemen en oplossingen in een persoonlijke getuigenis of tijdens een panelgesprek: 9bulles, Aroma-Zen, eFarmz, Laloux Stores, Made and More, PadL, Shop With Me, Tale Me, Vinogate,…

Er zijn tal van informatieve sessies: is het opportuun voor mijn firma om met e-commerce te starten? Welke zijn de wettelijke verplichtingen? De hervorming van de steunmaatregelen in Wallonië, de ervaringen van een aantal start-ups in e-commerce, voldoen aan de FAVV normen voor e-commerce in food, hoe mijn webshop beschermen tegen cybercrime, enz…. De FeWeb-sessies bespreken verschillende aspecten van een webshop en geven praktische tips voor starters in e-commerce.

Exposanten brengen in een pitch kort en krachtig hun verhaal. Voor de ondernemers is het de perfecte manier om snel kennis op te doen, en te ontdekken met welke exposanten ze zeker verder van gedachten moeten wisselen. Daarnaast zijn er enkele unieke inspirerende sessies. Google bespreekt de grote technologische en digitale trend, en Cap Numérique organiseert een apéro e-commerce over klantentrouw en conversie. De sessies worden in het Frans gegeven.

Gratis toegang
E-commerce Xpo Liège is bedoeld voor CEO’s, e-commercemanagers, ICT-Managers, zelfstandige handelaars, ondernemers en winkeluitbaters,.. zowel in een B2C als B2B markt van multinationals, grote bedrijven, KMO’s en kleinhandel (retail). Kortom iedereen die plannen heeft voor het starten, bouwen en/of optimaliseren van een webshop of webwinkel. Zo kunnen bestaande e-tailers gericht de beurs bezoeken en kunnen ondernemers / retailers / winkeliers, die e-commerce in hun bestaande business willen integreren, en starters zich perfect oriënteren. Geïnteresseerden kunnen E-Commerce Xpo Liège 2017 gratis bezoeken, mits online voorregistratie via www.ecommercexpo.be. De bezoekersbadge geeft niet enkel toegang tot de beursvloer, maar ook tot de seminars en de gratis catering.

  • DELEN