Laden...

Meer rendement met premium e-commerce hosting

Marqato0217

Het aantal webshops in België groeit snel en e-commerce wordt steeds volwassener. Hiermee groeit ook de vraag naar professionele toeleveranciers, onder andere op het gebied van hosting. Bij Marqato wordt deze vraag ingevuld dankzij een team van ervaren hostingspecialisten. Marqato is weliswaar een nieuw merk, maar heeft meer dan zeventien jaar ervaring in de hostingbranche.

Op de markt zijn vele hostingpartijen actief, maar er is er niet één die zich uitsluitend focust op e-commerce, zegt Marqato CEO Flip Keijzer. “Door onze focus op de etailer kunnen we duidelijk een verdiepingsslag maken in de hostingoplossingen. Onze pakketten zijn niet in beton gegoten. Elke webshop wordt geoptimaliseerd op ons platform, voordat we live gaan. Voor Magento bieden we pakketten aan voor startende shops tot en met Top100 etailers. Daarnaast hosten we ook andere e-commerce oplossingen als maatwerk. In beide gevallen staan snelheid, veiligheid en stabiliteit voorop.”

Supersnel en veilig
Een snellere webshop zorgt voor meer gelukkige bezoekers, wat uiteindelijk resulteert in een hogere conversie, zegt Robert-Jan Budding, Marketing Manager bij Marqato. “De stabiliteit van de hostingoplossing is dan ook zeer belangrijk, waarbij we afhankelijk van de grootte, de bezoekersaantallen en eventuele piekmomenten een passende oplossing adviseren en bouwen.” Keijzer vult aan: “Met dedicated hardware in plaats van een cloudoplossing, maatwerk caching en optimalisaties is onze e-commerce hosting supersnel. Een ander thema is veiligheid. Momenteel zeer actueel, maar het blijft vaak nog bij woorden. Hierin is voor de hoster een belangrijke rol weggelegd. Wij kunnen garanderen dat de klantgegevens veilig zijn bij ons. DDoS-filtering, SSL, dagelijkse back-ups en uitgebreide logging behoren tot de standaarduitrusting van onze oplossing.”

Gratis check
Marqato heeft zich tot doel gesteld om succesvolle webshops nóg succesvoller te maken door de premium e-commerce hostingoplossing. Budding is van mening dat echt succes wordt behaald door een moeiteloze samenwerking en heldere communicatie tussen etailer, hoster en ontwikkelaar. Dat begint al voor het migratietraject: Marqato verricht een gratis webshopcheck om te onderzoeken waar de quick-wins behaald kunnen worden. Ook tijdens en na de migratie wordt er optimaal samengewerkt met de klant en de webshopontwikkelaar. Zo doet Marqato altijd een intake met elke ontwikkelaar die betrokken is bij een project en is er tijdens een migratie direct contact mogelijk via een ‘Slack-kanaal’, een zakelijke vorm van chatten.”
Buiten het feit dat het voor bezoekers van je webshop aangenamer is dat pagina’s sneller laden telt het ook mee in de score voor Google, weet Keijzer. “Samen met het gegarandeerde hoge veiligheidsniveau zijn het belangrijke parameters voor een hogere score in de organische zoekresultaten. Kortom, met onze geavanceerde hostingoplossing voor e-commerce maken we succesvolle webshops nóg succesvoller.”

Focus op agencies
Agencies richten zich op het ontwikkelen van mooie en goed converterende webshops. Dat vraagt veel kennis en vakwerk. Hosting is dan snel een ondergeschoven kindje, terwijl het resultaat van dat harde werken snel en veilig moet worden getoond aan het publiek. Bij Marqato begrijpt men dat. Er zijn speciale offerings voor agencies beschikbaar. Nog belangrijker, de samenwerking tussen hosting provider en developer is een van de speerpunten bij Marqato. Hiermee zorgt het bedrijf dat zowel merchant als developer optimaal profiteren van de kwaliteit van Marqato.

  • DELEN