Laden...

Vente-Exclusive.com & PostNL, een sterk team … ook op zaterdag

PostNL0417

U herkent het ongetwijfeld. U hebt online eindelijk het speelhuisje gevonden dat uw zoon of dochter dolgelukkig zal maken, maar … u bent alleen op zaterdag thuis. Voor de medewerkers van PostNL Extra@Home alvast geen probleem, zij leveren sinds kort ook op zaterdag. Een service die ook Vente-Exclusive.com graag zijn klanten aanbiedt.    

 

Alle trends & statistieken bewijzen het: ook Belgen maken massaal gebruik van online shopping. Niet verwonderlijk want met enkele muisklikken kan je kiezen uit een wereldwijd aanbod en nog een paar klikken volstaan om je bestelling te plaatsen. Je pakje ontvangen, is dus nog nooit zo simpel geweest. Voor heel wat mensen blijkt zaterdag de ideale dag voor levering te zijn.

“Steeds vaker vroegen onze klanten ons om grotere producten zoals televisies, wasmachines, fietsen of tuinmeubels op zaterdag te leveren,” vertelt Rudy van Rillaer, Managing Director PostNL in België. “Om in te spelen op deze vraag hebben wij daarom bij Extra@Home in april de zaterdagbelevering geïntroduceerd.”

De introductie van deze nieuwe service viel meteen in de smaak bij Vente-Exclusive.com. De samenwerking tussen PostNL en de marktleider in online flashverkopen in de Benelux startte zo’n tien jaar geleden. Klanten die online hun favoriete stukken bestellen, zijn het dus gewend om hun bestellingen via PostNL Pakketten te ontvangen.

De sterke marktpositie van beide spelers op de Benelux markt maakt dat de samenwerking van bij het begin een win-win situatie was. Beide partijen kennen elkaar goed en stellen alles in het werk om het logistieke traject van een aankoop op Vente-Exclusive.com optimaal te laten verlopen. Hierbij wordt ook steeds rekening gehouden met de wensen van de eindconsument.

“Het is ontzettend belangrijk voor ons om te weten dat onze klanten hun bestelling in optimale omstandigheden kunnen ontvangen. Toen PostNL de dienst zaterdagbelevering lanceerde, wilden we meteen mee op de kar springen,” zegt Jonathan Lefevre, head of logistics & after-sales van Vente-Exclusive.com. “Sinds we onze klanten de mogelijkheid bieden om ook op zaterdag hun levering thuis te ontvangen, merken we dat er steeds vaker voor deze optie gekozen wordt.”

Klanten van Vente-Exclusive.com weten ook de service van Extra@Home bijzonder op prijs te stellen. Zo kunnen de teams van Extra@Home naast de levering ook de plaatsing en eventuele installatie of montage voor hun rekening nemen. “Uiteindelijk draait alles om het ontvangen van het bestelde pakket. Klanten zijn blij als hun bestelling geleverd wordt en het is net dat ietsje meer dat het verschil maakt. Het is leuk als Extra@Home die nieuwe tuinset meteen op zijn plaats zet of de pootjes onder de bank monteert zodat je er meteen van kan genieten. Het zijn dit soort zaken waar we bij Vente-Exclusive.com veel belang aan hechten. Het maakt de ‘customer experience’ optimaal,” besluit Jonathan Lefevre.

Wilt u ook genieten van de voordelen van een gespecialiseerde logistieke partner? Neem dan zeker een kijkje op www.postnl.be en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

  • DELEN