Laden...

Ook in kleine aantallen maatwerk

1230617

 

Dagelijks gaan er duizenden pakketjes door ons land of daarbuiten. Centraal daarbij staat ‘veilig verzenden’. Jan Willem Koole van 123 kartonnendozen.nl en 123verzendzakken.nl weet wat dat impliceert: kwaliteit en maatwerk leveren ook als het gaat over kleine aantallen.

“Eindelijk kunnen ook afnemers van wat kleinere aantallen zonder staffels bestellen.” Als leverancier van verpakkingsmaterialen weet Jan Willem waaraan veel kleine bedrijven of organisaties behoefte hebben. “Doelgericht een pakket versturen of een mailing verzenden. Het vraagt vaak niet om duizenden dozen of zakken. We anticiperen op die ondernemers door ook kleine hoeveelheden verpakkingsmateriaal tegen een scherpe prijs aan te bieden. Prijzen die ook grotere afnemers te beurt vallen.”

(Kleding)verzendzakken
Dat de wereld van verpakkingsmaterialen sterk in beweging is, onderschrijft Jan Willem. Hij speelt daar op in door steeds nieuwe producten en diensten aan zijn bedrijfsvoering toe te voegen. De vraag naar luxere kartonnen dozen met full color opdruk wordt beantwoord. Hetzelfde geldt voor (kleding)verzendzakken. Ook die behoren sinds kort, onder de naam 123verzendzakken.nl, tot het assortiment van Jan Willem. “Met of zonder bedrukking en tegen een marktconforme prijsstelling.” Hij ervaart dat de wereld van verpakkingen aan aardig wat veranderingen onderhevig is. Vooral snelheid is een issue. “Snelheid van handling draagt voor de gebruiker bij aan de snelheid waarmee de bestelling op weg gaat naar een geadresseerde. Door de verzendzakken te voorzien van een plakstrip is de verzender onder meer verlost van secundair tapen.”

Transparant
Jan Willem erkent dat verpakkingsmateriaal voor een ondernemer een ‘kostenpost’ is. “We proberen die laag te houden. Ook transparantie over prijsstelling vinden we van essentieel belang. Daarom communiceren we onze prijzen op onze website.” Hij snapt niet dat iedereen ingewikkeld doet over die kant van het zaken doen. “Door op die manier te werken, zijn we verlost van offertes die heen en weer gaan en daardoor tijdrovend zijn in een wereld waarin snelheid domineert. Weten waar aan en waar af en direct bestellen betekent tijdwinst.” 123kartonendozen en 123verzendzakken kan daardoor de onbedrukte bestelling vrijwel direct leveren. Bedrukt en dus wat klant specifieker vraagt vanzelfsprekend wat meer doorlooptijd.

Personaliseren
Op de vraag of Jan Willem nog ‘moves’ verwacht in zijn branche, is hij helder: “Mensen ontwikkelen zich, hebben wisselende wensen en daarop moet je inspelen. Stap voor stap breiden we onze dienstverlening uit met personaliseren als belangrijkste doel. Bovendien blijven we slimme oplossingen aandragen waarmee onze afnemers hun voordeel kunnen doen. Een scherp prijsbeleid in combinatie met kleine aantallen is daarvan een goed voorbeeld.”

123kartonnendozen.nl en 123verzendzakken.nl richten zich met (industriële) verpakkingsmaterialen op uiteenlopende sectoren, van de technische tot de kledingbranche. Behalve dozen en zakken in alle formaten en dikten maken ook tape (al dan niet bedrukt) en vulmateriaal deel uit van de dienstverlening.

  • DELEN