Alles in één toestel voor horecazaken

 

Waar obers nu zeulen met een bestelpocket, een mobiele printer en een aparte betaalterminal combineert MOPP (mobile order pay and print) deze zaken allemaal in één device. MOPP is een ontwikkeling van Payworld en HorecaTouch en is gericht op horecazaken. Pedro Besard van Payworld geeft tekst en uitleg over het nieuwe alles in één toestel.

Obers maken over het algemeen veel kilometers. “Vaak zijn het ook nog veel onnodige kilometers die nauwelijks iets extra opbrengen,” zegt Pedro. “Ze lopen veel over en weer om de rekening op te maken bij de hoofdkassa op de toog, vervolgens nog een keer op en neer om de betaalterminal te gaan halen als gasten met kaart willen betalen, enz. Bovendien moeten ze ook al die verschillende toestellen aangeleerd krijgen.” Dat kan ook anders, dachten ze bij Payworld en HorecaTouch, hard- en softwareproducent van kassasystemen voor horeca, slagers, bakkers, broodjeszaken en frituren.

MOPP is een alles in één oplossing en in feite een mobiele kassa met alle benodigde functionaliteiten aan boord. Pedro: “Het Android toestel laat toe om de HorecaTouch bestelapp te draaien, zodat de ober de bestellingen kan noteren en doorsturen naar de keuken, bar, enz. Hetzelfde toestel kan ook betalingen aanvaarden. De tafel wordt afgesloten en de rekening met een druk op de knop gegenereerd. Vervolgens selecteert de ober de gewenste betaalwijze en wordt het volwaardig en erkend BTW ticket afgeprint. Bij een kaartbetaling doet het toestel ook dienst als volwaardige betaalterminal. MOPP vervangt dus alle bestaande toestellen, zodat de ober zich niet telkens nutteloos hoeft te verplaatsen naar de hoofdkassa en veel efficiënter en sneller kan werken. Alle handelingen gebeuren on the spot met het ene toestel.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*