Een eigen fotostudio: bereikbaarder dan ooit

Orbitvu0118

 

Tijdens E-Commerce Xpo Liège zet Orbitvu Benelux de AlphaStudio Compact in de spotlights. Op 26 en 27 maart neemt de leverancier van ‘s werelds beste e-commerce productfoto-oplossingen de bezoeker mee in de wereld van fotostudio’s en laat zien dat een eigen fotostudio eigenlijk een must is voor de professionele e-commerce ondernemer. Dankzij de unieke inruilactie is zo’n professionele fotostudio nu bereikbaarder dan ooit.

Het maken van mooie en goede productfoto’s kan een kostbare en tijdrovende aangelegenheid zijn, zeker op de traditionele manier. “Omdat iedere cent telt, worden er vaak korte termijn keuzes gemaakt en die leveren niet altijd het beste resultaat en rendement op,” meent Menno Ritsema van Orbitvu Benelux. “Orbitvu heeft bewezen ‘s werelds beste e-commerce productfoto-oplossingen te produceren en bespaart de e-commerce ondernemer behoorlijk wat tijd doordat processen geautomatiseerd verlopen. Het vraagt zeker een bepaalde investering, maar die kan al na enkele jaren worden terugverdiend. Het maken van een kwalitatief goede productfoto is dan slechts een centenkwestie in plaats van euro’s.”

AlphaStudio Compact
De AlphaStudio’s maken het volgens Menno mogelijk om heel eenvoudig vrijstaande productfoto’s te maken, te hernoemen en te importeren in de webshop. “En dat alles in minder dan een minuut en in één workflow. Dat bespaart veel tijd en dus geld. We merken dan ook dat er behoefte is aan deze kwalitatieve productfoto-oplossingen en willen bezoekers op de beurs over onze nieuwste AlphaStudio Compact informeren. Deze fotostudio is speciaal ontwikkeld om middelgrote producten direct vrijstaand te kunnen fotograferen dankzij de unieke automatische achtergrondverwijdering. Het systeem kan producten van 120 centimeter hoog en 100 centimeter breed fotograferen met een gewicht tot 100 kilogram. De Compact maakt zowel stilstaande 2D foto’s, bewegende 360º presentaties als YouTube filmpjes, die direct zijn te gebruiken voor social media. Producten als sportartikelen, gereedschap, huishoudelijke apparaten, koffers, trolleys en elektronica laten zich uitstekend fotograferen in de Compact.”

Inruilactie
Begin dit jaar heeft Orbitvu een unieke inruilactie gelanceerd voor bestaande fotoapparatuur. Speciaal voor E-Commerce Xpo Liège wordt deze actie met enkele maanden verlengd. “Omdat wij ervan overtuigd zijn dat Orbitvu de beste geautomatiseerde productfoto-oplossingen produceert, hanteren we een unieke inruilactie,” zegt Menno. “Wij geven tot wel 2.000 euro retour op alle soorten productfotosystemen ongeacht merk of model. Ook opnametafels en fototentjes zijn van harte welkom om ingeruild te worden. Kortom, u systeem dat ergens in uw magazijn stof staat te vangen of sterk verouderd is, is nu weer geld waard. Onze inruilactie maakt het interessanter dan ooit om juist nu over te stappen naar een productfoto-oplossing van Orbitvu. Uiteraard kunnen bestaande Orbitvu klanten ook hun gebruikte systemen inruilen.”

Menno raadt professionele e-commerce ondernemers aan niet langer te wachten om te investeren in een eigen fotostudio. “Behalve de unieke inruilactie is er nog een aspect dat wellicht interessant kan zijn. Belgische bedrijven die investeren in            e-commerce –bijvoorbeeld in eigen fotoapparatuur- kunnen 13,5 procent van het geïnvesteerde bedrag in één keer aftrekken van hun belastbare winst. Tel uit je winst. Tot ziens op de E-Commerce Xpo Liège.”

 

Over Orbitvu Benelux
Orbitvu Benelux is leverancier van ‘s werelds beste e-commerce productfoto-oplossingen. De AlphaShot en AlphaStudio systemen fotograferen geautomatiseerd direct vrijstaand, nabewerking is niet meer nodig. De systemen zijn flexibel in te zetten, leveren een constante kwaliteit en de foto’s kunnen direct in uw webshop worden geïmporteerd. Dit bespaart veel tijd en geld. De systemen kunnen vrijstaande 2D beelden, draaiende 360 graden presentaties, 3D productpresentaties en videobestanden maken. De systemen zorgen er ook voor dat de gemiddelde ‘time to market’ verkort wordt, dat de conversie stijgt en dat de retouren dalen. De productfotosystemen van Orbitvu zijn innovatief en eenvoudig in gebruik. Een uitgebreide fotografische kennis is niet nodig.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*