Laden...

Verdien tijd (en geld) met een slimme website

Flexious0218

 

Bent u op zoek naar meer rust, meer tijd, meer groei en meer geld? Dan bent u bij Flexious aan het juiste adres. “Wij zijn gespecialiseerd in het maken van slimme websites die zorgen voor uw gemak,” zegt Vicky Vandendriessche van Flexious. “Ons flexibel web-managementsysteem groeit met u mee en kan zonder beperkingen ‘praten’ met andere software. Het is bovendien heel gebruiksvriendelijk. U heeft geen technische kennis nodig om ook zelf aanpassingen te kunnen doen.”

Flexious ontwikkelt websites van A tot Z. “Dit gaat van zuivere eenvoud tot de meest complexe systemen gekoppeld aan externe toepassingen. Hoe gaan wij te werk? Het zit al in onze naam: Flexious. Wij programmeren uw website, webshop, webtoepassing of platform zodanig flexibel dat het kan meegroeien met uw bedrijf. Er zijn verschillende modules beschikbaar die u kunt gebruiken en bijvoegen wanneer het nodig is. Dat kan ook naadloos aangesloten worden op uw bestaande softwarepakketten.”

Meedenken
Het tweede deel van onze naam Flexious is afgeleid van het Engelse woord precious, vervolgt Vicky. “Dit betekent in het Nederlands kostbaar, waardevol. Wij kunnen u helpen met het automatiseren van uw dagdagelijkse taken, of het vereenvoudigen van complexe handelingen, of belangrijke data synchroniseren, of het beperken van het aantal keren dat u bepaalde dingen moet ingeven tot één keer, of het gemakkelijk maken van uw werk, …. Kortom, u bespaart op kosten voor personeel en vooral bespaart u heel wat tijd die u kunt gebruiken om bezig te zijn met wat u graag doet. Omdat een website of platform of webtoepassing ontwikkelen in sommige gevallen vaak eens aangevuld wordt met nieuwe mogelijkheden, of een koppeling naar nieuwe systemen of een integratie van nieuwe functionaliteiten… helpen wij u graag ook op de lange termijn. We houden van meedenken om het meest efficiënte resultaat te bekomen.”

Persoonlijk contact
Wij zijn niet van het principe van snel afwerken en de volgende, zegt Vicky. “Wij verkiezen kwaliteit, lange termijn, performantie, meedenken, resultaat, totaaloplossingen, efficiëntie, gemak, stabiliteit, en groeien mee met uw onderneming. Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren. Groot of klein, internationaal of lokaal, voor elke klant doen wij ons uiterste best. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we technisch zeer sterk. Voor elk ‘probleem’ zien wij een uitdaging en vinden altijd de perfecte oplossing. En wanneer het nodig is, kunt u steeds beroep doen op ons voor persoonlijk advies en professionele ondersteuning. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en houden ervan om menselijk te blijven en begripvol om te gaan met situaties. U spreekt steeds met dezelfde contactpersoon, u bent altijd welkom op ons kantoor, we komen graag naar u toe en u kunt ons bereiken op de standaard kanalen zoals telefoon, sms, en email maar ook op de whatsapp, skype, facebook messenger, …  Kortom: we zijn er voor u.”

  • DELEN