Abonnement voor herbruikbare verzendverpakkingen

Start-up BOXO is gestart met een abonnementsservice voor herbruikbare verzendverpakkingen. Dankzij deze innovatieve dienst hoeven webshops geen dozen meer te kopen maar versturen ze voor een vast bedrag per maand hun orders in herbruikbare Boxobags. Het abonnement is beschikbaar vanaf €1,50 per verpakking per maand. 

Okke de Jonge startte BOXO als studentondernemer vanuit ergernis over volle papiercontainers vol eenmalig gebruikte dozen. Inmiddels werkt BOXO met een team van specialisten aan oplossingen voor de groeiende berg afval door E-commerce bestellingen. Naast het voorkomen van afval ziet oprichter De Jonge concurrentievoordeel voor webshops dankzij herbruikbare verzendverpakkingen: “Webshops kunnen zich echt onderscheiden met verzending in herbruikbare verpakkingen. Boxobags zijn hét herbruikbare alternatief voor single use verpakkingen om schoon, droog en veilig webshopbestellingen te verzenden.”

Boxobags worden door sociale werkplaatsen in Nederland gemaakt van gebruikte big bags. Dankzij dit slijtvaste materiaal kunnen de verpakkingen tot wel 500 keer gebruikt worden. De CO2 besparing is enorm ten opzichte van het energie-intensieve recyclingproces van wegwerpdozen. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*