Blauwe Monsters sluit zich aan bij 4NG

Digitale bureaugroep 4NG, onderdeel van Conclusion, verwelkomt allround online marketingbureau Blauwe Monsters. Het marketingbureau biedt dienstverlening binnen alle gebieden van online marketing, waaronder SEO, SEA, CRO, content en marketplaces. Blauwe Monsters versterkt hiermee de performance marketing-tak van 4NG, dat organisaties ondersteunt op elk gebied van de digitale klantreis en gebruikerservaring.

De aansluiting van Blauwe Monsters bij 4NG sluit perfect aan bij de ambities van beide bedrijven. De digitale bureaugroep zet hiermee een mooie stap in de doelstelling om klanten volledig end-to-end te bedienen. Blauwe Monsters profiteert op zijn beurt van een breder palet aan dienstverlening en expertise voor hun klanten. Ook biedt de toetreding tot 4NG nieuwe ontwikkelperspectieven voor medewerkers.

Ton Renes, oprichter van 4NG, is trots op de komst van Blauwe Monsters: “Wij hebben de ambitie om klanten volledig end-to-end te bedienen. Hiervoor ontbrak nog expertise in het performance marketing-domein. Zoals altijd bij uitbreidingen, zoeken we de beste partij om te onboarden. Blauwe Monsters is absoluut de autoriteit op dit gebied en vormt daarmee het missende puzzelstuk waarmee we klanten nog beter kunnen bedienen dan voorheen. Ik ben dan ook erg verheugd dat zij zich bij ons hebben aangesloten. Ik zie enorm veel mooie kansen en kijk uit naar de samenwerking binnen onze groep.”

Dennis Stokman, CEO van Blauwe Monsters: “We zijn erg blij om onderdeel uit te maken van 4NG. Onze markt bevindt zich in een sterke consolidatieslag. Zodoende is deze toetreding een waardevolle stap in het verwezenlijken van onze ambitie om een full funnel marketingbureau te zijn. Ook is er een sterke culturele fit en biedt het medewerkers veelbelovende carrièremogelijkheden. Als onderdeel van 4NG – en dus Conclusion – behouden we ons ondernemerschap en onze eigen propositie, twee zaken die voor ons erg belangrijk zijn. We kijken ernaar uit om met en voor onze klanten en medewerkers nog meer mooie resultaten te blijven realiseren. En verheugen ons erop om met veel energie samen met de andere labels te investeren in verdere organische groei van de groep.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*