Cyberveiligheid zoals remmen in je wagen

Toreon kent als geen ander het belang van flexibiliteit en nauwe samenwerking. Deze zijn steeds de motor geweest achter hun groei en zorgen er nog steeds voor dat ze samen met hun klanten en partners verder blijven groeien.

Ze zijn een gespecialiseerd en lokaal verankerd cyberveiligheidsbedrijf met een lang trackrecord bij overheidsinstellingen en internationale ondernemingen. Om Vlaamse kmo’s toe te laten hun bedrijf beter te beschermen, heeft Toreon nu een Security Journey ontwikkeld, een op maat gemaakt programma, gesteund door subsidies van de Vlaamse Overheid.

Cybersecurity wordt steeds belangrijker voor kmo’s om in een digitale maatschappij te concurreren. 

We kenden het laatste jaar een ongeziene groei in digitalisering en nog meer dan grote ondernemingen dienden kmo’s creatief op zoek te gaan naar op lossingen om zowel de continuïteit van de onderneming te vrijwaren als aan de nieuwe noden van klanten te voldoen. Bovendien zijn we allen vaker dan verwacht het doelwit van cybercriminaliteit. Het is dan ook uiterst belangrijk onze ondernemingen op de juiste manier te beschermen. Met de steun van de Vlaamse overheid en de subsidies voor cyber veiligheid is dit meer dan ooit voorheen mogelijk voor elke kmo.

Dankzij de steun van het Vlaams agentschap voor Innovatie en Ondernemerschap kan deze investering in cyberveiligheid verlaagd worden met maar liefst 45%. “Wij geloven sterk dat onze expertise en knowhow de verdere groei van ondernemingen kan vrijwaren. Cyberveiligheid is zoals de remmen in je wagen. Mét kan je net sneller rijden,” zegt founder en CEO Sebastien Deleersnyder.

De Journey

De gesubsidieerde Security Journey bestaat altijd uit 3 fasen, waarin we de KMO begeleiden van advies tot implementatie van concrete beveiligingsverbeteringen:

  • Advies – We analyseren uw huidige beveiligingspositie en stellen een op maat gemaakte roadmap op om uw beveiligingsniveau naar de gewenste niveaus te brengen.
  • Activatie – Wij ondersteunen de implementatie van de geprioriteerde cybersecuritycontroles.
  • Adoptie – We verminderen de security risico’s en verhogen security awareness.

Veilig ondernemen is binnen handbereik van elke kmo. Start vandaag nog en ontdek hoe uw onderneming te beschermen samen met Toreon, uw coach in digitale veiligheid via VLAIO cybersecurity subsidies. Toreon – your coach in digital security.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*