Gratis webshop voor getroffen klanten

Heel wat klanten van betaalleverancier CCV, zoals horeca-uitbaters en kledingzaken, zijn zwaar getroffen door de maatregelen om het coronavirus in te dijken. Handelaren die hun handelszaak moeten sluiten maar producten of diensten wel nog online kunnen aanbieden, krijgen van CCV nu een gratis webshop.

“Onze klanten staan voor nooit geziene uitdagingen. We zien het als onze taak om hen bij te staan, ook als het moeilijk gaat”, zegt Bastiaan Phlips van CCV. “We zorgen ervoor dat ze hun zaak draaiende kunnen houden door online te gaan. We vertrekken vanuit een basis lay-out zodat we efficiënt kunnen werken en hun webshop snel operationeel is.” 

CCV maakt een gratis platform zodat handelaren bestellingen en betalingen snel, veilig en overzichtelijk kunnen verwerken. Tot 30 april betalen uitbaters ook geen ‘pakketprijs’ voor het platform. Deze periode kan verlengd worden als ook de coronamaatregelen van de overheid worden verlengd. Handelaren betalen enkel € 0,39 per verwerkte transactie.

“De online webshop is een perfecte weerspiegeling van onze goede naam en ons imago in de regio”, zegt Maarten Ceusters van restaurant FAIM in Edegem. FAIM schakelde omwille van het coronavirus over op het bezorgen en laten afhalen van zijn gerechten. “Wij hebben onmiddelijk en met ondersteuning van CCV kunnen inspelen op de veranderde behoefte en regelgeving. Onze virtuele living is de plek waar klanten online kunnen bestellen. Op termijn wordt dit een win-win situatie voor zowel ons als het cliënteel.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*