Kim Severy verkozen tot Web Celeb 2022

De SafeShops Awards werden voor het zesde jaar op rij uitgereikt. Achttien Belgische webshops mochten een Award in ontvangst nemen. Net zoals tijdens de vorige editie werd er ook weer de e-commerce persoonlijkheid van het jaar bekroond met de Web Celeb Award.

De e-commerce sector in België blijft groeien door de inspanningen van heel wat spelers. Door iemand te bekronen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen wilt SafeShops.be, de Belgische associatie voor de e-commerce sector, dit in de verf zetten. Deze persoon wordt dan ook beloond met de Web Celeb award.

“We vinden het als sectorvereniging zeer belangrijk om mensen en organisaties te belonen en bekronen voor hun dagelijkse inzet om van de Belgische e-commerce een succes te maken”, zo stelt Greet Dekocker, Managing Director Safeshops.be. “Elk van deze finalisten heeft op hun wijze een steentje bijgedragen aan de e-commerce sector in Belgë. Zij zijn een essentiëel deel van de voortdurende ontwikkeling van deze sector en helpen elk om de Belgische e-commerce te laten groeien. De winnaar zal de sector een jaar lang vertegenwoordigen en is een geschikte en capabele ambassadeur.”

De vakjury beoordeelde alle kandidaten tijdens verschillende selectierondes, waarna drie finalisten de shortlist haalden: Sven De Waele – PharmaPets, Kim Severy – Mamzel en Femke Mussels – The Fashion Society. Tijdens de uitreiking werd na een finale ronde, waarbij het publiek mocht stemmen, Kim Severy verkozen tot e-commerce persoonlijkheid van het jaar.  Ilse Michiels, Partner Marketing Propositie Marketeer van bol.com, partner van de Web Celeb Award, reikte de prijs uit.

Kim Severy: “Enorm blij dat wordt opgemerkt dat ik, met mijn passie als blijmaker en onze mamzellige vibes, van elke koopervaring een feest kan maken. Het is plezant en uitdagend om in de e-commerce- en retailwereld mensen te raken en inspireren op m’n eigen authentieke manier. Laten we allemaal wat meer confetti in de wereld strooien. Who’s in?!”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*