Transport & Logistics is hét forum voor elke professional

Drie dagen lang komen professionals samen om te netwerken, informatie en inspiratie op te pikken en zaken te doen. Dit alles in een ongedwongen, maar professioneel kader waar beleving centraal staat. 250 exposanten en 8.000 bezoekers, een waaier aan conferenties en lezingen en het juiste doelpubliek met beslissingsbevoegdheid maken van Transport & Logistics in Antwerpen een must voor iedereen actief in de sector.

Jawel, het gaat er eindelijk weer van komen. Na twee jaar is de beurs Transport & Logistics terug in Antwerpen. Volgens beursorganisator Easyfairs is er volop animo onder bezoekers om terug weer een live beurs te gaan bezoeken. Het is daarmee de eerste logistieke beurs die na corona weer live plaatsvindt. Het is met meer dan 200 exposanten en 8.000 bezoekers ook meteen het grootste community event van de Benelux. Plaats van handeling: Antwerp Expo met zijn vijf beurshallen en ruim 20.000 m2 aan vloeroppervlakte. Datum: 19, 20 en 21 oktober 2021. 

Nieuwe inzichten, inspiratie en contacten

Bezoek Transport & Logistics en verzeker je van een indrukwekkende lading nieuwe inzichten, inspiratie en contacten. Dit laat je toe om mee voorop te lopen in een sector die volop in beweging is en waarbij digitalisering zich nu echt versneld doorzet. Exposanten tonen producten, diensten, innovaties die de sector slimmer, sneller en efficiënter maken: pluk hier als bezoeker de vruchten. Wat mag je verwachten? 

  • Een verruimende, internationale blik
  • Een inspirerend programma
  • Vernieuwende exposanten
  • Beklijvende en verhelderende sprekers
  • Een ongedwongen kader om te netwerken, ontdekken,…

Paviljoenen

Behalve de meer dan 200 exposanten verwelkomt Transport & Logistics Antwerp drie dagen lang ook tal van experten en keynote sprekers die hun expertise en kennis delen in conferenties, seminaries, debatten en live interviews. Ook worden er verschillende paviljoenen ingericht, zoals paviljoen ‘De Haven van Antwerpen’ en ‘Logistics in Wallonië’. De Haven van Antwerpen is een match made in heaven voor industrie, logistiek en transport. Reden te meer om eens langs te gaan en van opportuniteiten te proeven aan de netwerkbar van Port of Antwerp. Transport & Logistiek in Wallonië groeit en bloeit. In het paviljoen Logistics in Wallonia worden de Waalse partners en ondernemers met potentieel in de kijker gezet.

Leerrijk programma

Transport & Logistics is ook dé ontmoetingsplek voor aanwervende bedrijven en logistiek talent. TL Hub, het belangrijkste Belgische aanwervingsplatform voor transport en logistiek, organiseert een Job Day op de beurs. Ook is er een specifiek jongerenprogramma. In het kader van hun leertraject kunnen laatstejaars in ASO (EC/MT), TSO (Handel), eerstejaars graduaten Transport & Logistiek, eerstejaars bachelor SCM én Se-n-se Internationaal Transport & Goederenverzending na inschrijving een bezoek brengen aan Transport & Logistics. Easyfairs en LOGOS slaan de handen in elkaar voor een uiterst leerrijk programma.

Tot slot: meer dan ooit is veiligheid één van de hoogste prioriteiten. Beursorganisatie Easyfairs laat zich begeleiden door het gespecialiseerde bedrijf SGS en stelt alles in het werk om de properste en veiligste plek te creëren om mekaar te ontmoeten en zaken te doen op Transport & Logistics in Antwerpen 2021. Bekijk de actuele veiligheidsmaatregelen op www.transport-logistics.be

Informatie & registratie: www.transport-logistics.be

Uw unieke registratiecode: BAAV1000

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*