Magazijnsoftware voor kleine en middelgrote webwinkels

Je magazijn professionaliseren? Maak kennis met de online magazijnsoftware van GoedGepickt. Binnen 5 minuten ben je ‘connected’ waarna je heel eenvoudig je voorraad, bestellingen en producten in je magazijn kunt beheren. Koppelingen met diverse partijen zorgen ervoor dat je met zo min mogelijk handelingen een bestelling verzendklaar kunt maken. Marleen Triebel geeft tekst en uitleg over het platform van GoedGepickt.

Met de software van GoedGepickt kunnen webshops met een eigen magazijn flinke stappen maken in professionalisering en automatisering, zegt Marleen. “De software wordt vooral gebruikt door kleine en middelgrote webshops en is al geschikt vanaf pakweg vijf bestellingen per dag tot 20.000 bestellingen (of meer) in de maand. Onze klanten betalen naar gebruik op basis van het aantal bestellingen dat via de aangesloten verkoopplatformen binnenkomt. Het abonnement is bovendien maandelijks aanpasbaar of opzegbaar. Daarmee is het ook ideaal voor klanten met seizoensproducten.”

Centrale data

Aan GoedGepickt kan je meerdere verkoop- en verzendplatformen koppelen, zodat je heel gemakkelijk bestellingen van meerdere verkoopplatformen kan verwerken en daar ook direct een zending voor kan aanmaken. “Op die manier hoef je niet op twee of meer platformen apart in te loggen”, zegt Marleen en geeft een voorbeeld: “Stel je hebt een webshop in Shopify, maar je verkoopt ook op een marktplaats, zoals bol.com. Alle bestellingen komen centraal binnen in GoedGepickt. Je hoeft niet meer in de afzonderlijke systemen in te loggen om de bestellingen te verwerken. Ook de voorraden worden automatisch door GoedGepickt bijgewerkt op alle verkoopplatformen. Vervolgens kun je vanuit het platform ook de verzendingen aanmaken voor elke willekeurige gekoppelde vervoerder, van PostNL en DHL tot bol.com en Sendcloud, en vele meer. Het bespaart dus ontzettend veel tijd én je voorkomt fouten, want het systeem is barcode gedreven.” Sinds kort biedt GoedGepickt ook een fulfilmentmodule voor fulfilmentbedrijven aan, waarbij aangesloten webshops via het fulfilmentportaal hun eigen producten en bestellingen inzien en beheren. Dit vermindert het aantal contactmomenten en handmatige acties tussen fulfilmentbedrijven en webshopeigenaren.

Interessante features en koppelingen

GoedGepickt is een SaaS-applicatie die voor elke klant hetzelfde is, maar goed te personaliseren voor elke klant. “We bieden bewust geen maatwerk, maar ontwikkelen wel iedere dag”, verzekert Marleen. “We waarderen de inbreng van onze klanten en kijken voortdurend of we eventuele wensen en ideeën kunnen inwilligen. Die worden dan doorgevoerd in de standaard software en zijn daarmee voor iedereen beschikbaar.” Het platform koppelt inmiddels met meer dan dertig verkoopplatformen en vervoerders en heeft volgens Marleen ook enkele interessante Third party koppelingen, zoals met Returnless en Optiply. “Met Returnless kun je je retourproces binnen no-time versoepelen en automatiseren, terwijl je met Optiply je voorraad kunt optimaliseren door data-gedreven inkopen. Verder staat ons platform bekend om de vele kleine technische features waar onder meer bol.com verkopers heel blij van worden.”

Vrijblijvende persoonlijke demo

Gebruikmaken van GoedGepickt is een kwestie van de gewenste koppelingen aanvinken en je kunt er binnen 5 minuten mee aan de slag. “Er is absoluut geen technische kennis vereist”, zegt Marleen. “Dat weten onze klanten te waarderen. Zo kregen we laatst nog een mooi berichtje van een klant in de trant van ‘ik wil jullie als bedrijf een groot compliment geven, los van dat het product echt super is en in één keer werkt, is jullie service ongekend’. Daar doen we het voor.” Benieuwd naar wat GoedGepickt voor jou kan betekenen? Plan een vrijblijvende en persoonlijke demo op afstand. “In 1 uur laten we je de mogelijkheden en voordelen zien.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*