Airspace Indoor Skydiving vertrouwt op Ingenico ePayments

Airspace werd geboren toen mede-oprichters Jonas van Wesel en Eddy Vande Vonder een bloeiende trend opmerkten voor parachutespringen in de Verenigde Staten. De twee wilden de magie van de ervaring naar Europa brengen en openden de eerste vrije val-simulator in België. Vandaag krijgt Airspace, als Europa’s hoogste vrije-val-tunnel met een hoogte van 17 meter, internationale bekendheid van zowel beginners als professionele skydivers.

Het luchtruim kreeg vanaf dag één veel aandacht. In 2014 verwerkte Airspace zijn eerste online transactie en vandaag wordt 95% van zijn inkomsten online gegenereerd. Deze analyse, gecombineerd met de honger naar groei van de oprichters, bracht het bedrijf naar Ingenico ePayments.

Met zo’n hoog percentage van zijn inkomsten uit online kanalen, had Airspace een partner nodig die zijn klanten de juiste betaalmethoden kon bieden terwijl ook de transactiekosten konden worden verlaagd. De oplossing moest ook schaalbaar zijn om ambitieuze toekomstige groeiplannen te ondersteunen.

Eenvoud voor zowel de consument als het operationele team, samen met gegevensbeveiliging, waren de belangrijkste elementen voor Airspace in haar zoektocht naar de juiste betalingspartner. Om aan deze verzoeken te voldoen, heeft Ingenico een alles-in-één oplossing geïmplementeerd. Deze functionaliteit bood de klanten van Airspace een naadloze en gemakkelijke aankoopervaring en voorzag de operationele teams van het bedrijf van unieke inzichten om op gegevens gebaseerde beslissingen te kunnen nemen.

De flexibele oplossing van Ingenico reageert onmiddellijk op beveiligingsproblemen en een deskundig ondersteuningsteam biedt direct ondersteuning voor alle gerelateerde vragen. De oplossing biedt Airspace inzicht in fraudegegevens, waardoor het team slimmere beslissingen kan nemen over fraudebeheer en dergelijke activiteiten kan verminderen.

Eddy Vande Vonder, CEO van Airspace, merkte op: “Airspace heeft grote plannen aan de horizon. Dit jaar hebben we ons eerste parachute-trainingsproject gelanceerd bij Cerfontaine, en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer projecten te lanceren. Als parachutespringende onderneming zijn veiligheid en betrouwbaarheid essentieel, dus het was voor ons cruciaal dat ons betalingssysteem dit weerspiegelde. We hadden ook een schaalbaar systeem nodig dat met ons mee kon groeien naarmate we ons ontwikkelden. Ingenico heeft een belangrijke rol gespeeld bij het bieden van het perfecte platform voor ons bedrijf en het team is een plezier om mee samen te werken.”

Lees het volledige verhaal hier: Airspace Indoor Skydiving

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*