De vergeten ‘S’ in Collecting Payment Service Provider

Sisow0317

 

Sisow is al jaren een gevestigde Collecting Payment Service Provider (CPSP) in België en Nederland, met een excellente service, techniek en snapt wat de online ondernemer wenst. Volgens Ilse Jacobs van Sisow wordt in de branche te veel gefocust op prijs en wordt de ‘S’ in CPSP vaak vergeten. Ze legt uit waarom juist een CPSP van toegevoegde waarde kan zijn.

In de branche wordt te veel gefocust op prijs in plaats van echt tijd te besteden aan de ondernemer, vindt Ilse. “Wat wil de ondernemer, waar wil hij naar toe, wat is het belangrijkste en hoe denkt hij dit te bereiken? Vaak krijgen we de opmerking, jullie zijn allemaal hetzelfde en dan ga ik toch echt voor de prijs, dit scheelt mij een hoop. Wij kunnen onze huidige klanten en alle online ondernemers verzekeren dat dit zeker niet het geval is en dat de ‘S’ toch echt van toegevoegde waarde is. Wordt de ‘S’ vergeten dan is de ondernemer in veel gevallen juist duurder uit en zal flink wat tijd moeten besteden om gehoord te worden.”

Service met hoofdletters
Wat heeft u aan een lage prijs als de techniek je in de steek laat en er geen service wordt verleend bij welk vraagstuk dan ook, zo stelt Ilse de terechte vraag. “Vanuit onze merchants krijgen we regelmatig de opmerking dat onze service, techniek en snelheid van werken echt toonaangevend is. We hebben merchants die soms een ‘uitstapje’ willen maken naar een andere speler, maar dan niet weten hoe snel ze weer naar Sisow terug moeten keren. En dan is het niet om de prijs – die overigens nog altijd zeer aantrekkelijk is en concurrerend – maar juist om de bovengenoemde zaken. De opmerkingen, ‘bedankt voor de snelle reactie’, ‘fijn dat ik ú spreek’, ‘top hoe snel jullie het opgepakt en verholpen hebben’, zijn bij Sisow niet onbekend en dit is een van onze grootste krachten. Ontzorgen is dan ook het speerpunt en de overtuiging van Sisow.”

Financiële helderheid
Sisow heeft zich de afgelopen jaren bewezen binnen de e-commerce branche, zowel in België als Nederland, en op kleinere schaal in Duitsland. Met een stabiele ‘motor’, puur gebruiksgemak en nul uitval realiseert Sisow waar het ondernemers om te doen is: omzet. En er is nog iets anders waarmee zij hoog scoren bij e-tailers: financiële helderheid. Sisow is glashelder over de kosten. Bij Sisow dus géén abonnementskosten, géén opstartkosten en géén afnameverplichting. Alles zit in het all inclusive tarief, waarmee de ondernemer tegelijk profiteert van gratis support, gratis plug-ins en gratis upgrades. De transparantie en het all inclusive pakket is vaak doorslaggevend voor veel ondernemers. Geen verborgen cijfers en letters, maar wat je ziet is wat je krijgt en dit alles met een prettige vriendelijke service en kwaliteit van techniek waar je als ondernemer op kunt vertrouwen, bouwen en groei creëren.”

Ilse geeft tot besluit een tip aan ondernemers: “Bekijk het grotere geheel en laat je niet verblinden door aanbiedingen. Ik weet uit mijn eerdere werkervaringen binnen verschillende branches dat aanbiedingen in prijs aan het eind van de streep niet altijd voordeliger hoeven zijn en ook lang niet altijd de behoeftes bevredigen. Dus, denk de volgende keer aan die ‘S’ bij de zoektocht naar een CPSP.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*