Elektronisch betalen wordt voortaan de norm bij de Sportpaleis Group

FotoSportpaleis

 

De Sportpaleis Group NV kondigt vandaag aan dat ze elektronisch betalen in al haar vestigingen (Sportpaleis, Lotto Arena, Vorst Nationaal, Capitole Gent, Ethias Arena en Ethias Theater, Expo Hasselt en de Stadsschouwburg Antwerpen) mogelijk maakt. De groep komt daarmee tegemoet aan de wensen van haar bezoekers.

Dirk Vanhoudt, CFO van de Sportpaleis Group: “We zetten sterk in op beleving door perfecte events aan te bieden en daar past een gestroomlijnd betaalproces bij. Bezoekers willen niet uit de sfeer raken door lang te moeten aanschuiven.” De Sportpaleis Group gaat op termijn al haar vestigingen uitrusten met de betaalterminals van CCV, die worden gekoppeld aan het StarNet ProfiPay-systeem. Het is sinds kort mogelijk om ‘food en drinks’ elektronisch af te rekenen in het Sportpaleis en de Lotto Arena in Antwerpen. In de volgende maanden volgt Vorst Nationaal. Later dit jaar kan er ook elektronisch betaald worden in de Antwerpse Stadschouwburg, Capitole Gent en de Ethias Arena en Ethias Theater in Hasselt.

“Al de betaalterminals van CCV aanvaarden zowel contactloze als klassieke elektronische betalingen. Contactloos betalen gaat supersnel. Een transactie duurt gemiddeld amper drie seconden”, stelt Cindy Batteu, Key and Large Accountmanager bij CCV. “Contactloze betalingen – waarbij klanten hun betaalkaart tegen de betaalterminal leggen – worden meer en meer de norm in de entertainmentsector. Het is een uitermate geschikte manier voor betalingen onder de € 25.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*