Intuïtieve software voor digitale kassasystemen

Startende ondernemer, volop in een groeispurt of aan het uitbreiden naar nieuwe locaties: op belangrijke momenten voor uw onderneming moet uw kassasysteem u kunnen volgen. Met CloudPOS intuïtieve software voor digitale kassasystemen stelt u modulair een pakket samen dat werkt vanaf dag één. Groeit u? Dan groeit de centrale, virtuele kassa mee. 

CloudPOS is een Point Of Sale Platform (POS)van Syntax bvba, een groep van jonge ambitieuze programmeurs die zijn opgegroeid in een gezin van hardwerkende ouders actief in de detailhandel, de ambulante handel, de horeca en de catering. “Elke sector kampte met dezelfde uitdagingen: ingewikkelde kassa’s waar vaak zelf de kassa technieker moest ingeschakeld worden om producten, prijzen en instellingen te veranderen. Ook integratieproblemen hetzij ‘lock-in’ vanwege de vele bestaande kassasystemen, weegschalen en betaalterminals” zegt Tom Commeine, business development partner bij CloudPOS. “We waren van mening dat het toch allemaal veel gebruiksvriendelijker, gemakkelijker, sneller en efficiënter moest kunnen, met respect voor de vrijheid van voorkeur van de klant. Dit op een manier dat elke geïnvesteerde cent er zeer veel opbrengt.” 

True Omni Channel

Laat ons eerlijk zijn, een kassa zelf brengt niks op, erkent Tom Commeine. “Het is een middel om af te rekenen en productiever te werken. Dankzij efficiëntiewinst en verhoogd rendement zal deze investering zichzelf wel terugverdienen over de tijd. CloudPOS biedt daarom zoveel meer dan kassa software. Vele apps die ervoor zorgen dat er wel veel meer verdiend kan worden. Het CloudPOS platform is ook als een van de weinige True Omni Channel. Een Point-of-Sale platform voor horeca, catering, foodtrucks & ambulante handel, ambachten, detailhandel en retail, met unieke cloud functionaliteit, gecombineerd met tal van integraties en ongeziene mogelijkheden om efficiënter te werken. De afgelopen jaren hebben we heel wat applicaties rond het softwarepakket gebouwd die zoveel meer opbrengen voor uw zaak, zodat de prijs in verhouding zo laag is dat deze verwaarloosbaar is.” 

Totaalpakket voor de retail

CloudPOS biedt een totaalpakket voor de retail. Tom Commeine: “Waarom zou u verschillende toepassingen afzonderlijk gebruiken voor elk aspect van uw business? CloudPOS biedt een modulair platform van applicaties en integreert, via haar Open API tal van externe apps. Zo wint u tijd en bezorgt u klanten een vlekkeloze ervaring. De software is compatibel met vrijwel alle hardware, van tablet (iOS, Android, Windows) tot klassieke Kassa PC. De kassa app draait lokaal en synchroniseert real time met het CloudPOS Platform en via API met geintegreerde apps evenals met gekoppelde toestellen. Een doordachte failover functie zorgt ervoor dat de kassa’s blijven werken ook wanneer internet wegvalt. Hoe meer met elkaar verbonden is, hoe minder u hoeft te doen.

Blurring concepten

CloudPOS is volgens Tom Commeine ontwikkeld vanuit de visie dat één kassasoftwarepakket genoeg moet zijn om alles te doen waar u maar van kan dromen. “Daarom werkt CloudPOS samen met een heleboel softwarepakketten van derde partijen zoals De Zwarte doos, Custocentrix, Exact, Yuki of Fooddesk. Fooddesk zorgt er bijvoorbeeld voor dat u helemaal in orde bent met de regelgeving rond allergenen, nutriënten, etikettering en hygiëne. Alle info uit Fooddesk wordt uitgewisseld met CloudPOS. Onze software communiceert bovendien naadloos met allerlei toestellen om bestellingen, betalingen, facturen, offertes, … nog eenvoudiger te maken. Denk aan printers, betaalterminals, digitale prijzenborden en kiosken. In retail zie je namelijk steeds meer blurring concepten, waarbij de grenzen tussen retail en horeca vervagen, zoals een tearoom in een fashionwinkel, een wasserette met horecazaak erbij, enz. Eigenaren kunnen dankzij CloudPOS alles centraal vanuit één webportal (de cloud) via de browser beheren.” Door koppeling met de Zwarte doos ontstaat een Geregistreerd Kassa Systeem voor de Horeca.

Syntax is een softwarebedrijf pur sang. “We werken met zelfstandige verdelers die onze software in de markt zetten in Vlaanderen, Wallonië en Nederland.  Zij verkopen complete oplossingen, dat wil zeggen de software (CloudPOS) én de hardware (kassa pc’s, printers, barcodescanners, …) en eerstelijns technische support. CloudPOS biedt zelf een zeer goede tweedelijns technische support. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis demo aan via cloudpos.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*