Multi-applicatieve terminal

Payworld0318

Betaalterminals zijn er in alle soorten en maten. De terminals van Payworld onderscheiden zich door hun multi-applicatieve functionaliteiten. Door optimaal gebruik te maken van cloudtechnologieën biedt Payworld producten die meer zijn dan enkel een betaalterminal. Ben Cauwelier van Payworld vertelt over de laatste nieuwe devices en de multi-applicatieve functionaliteiten waarmee Payworld nog altijd uniek is in de wereld van betaalterminals.

Draadloos
Alle Payworld terminals zijn uitgerust met een contactloze lezer en volledig functioneel voor Mastercard PayPass, Visa payWave, ISO / IEC 14443 Type A / B Mifare, Felica en ISO18092 NFC. “Dankzij de cloud oplossing is het niet nodig om de Payworld terminal fysiek met een kabel te verbinden met een ECR of ander device (IP Till Interface),” zegt Ben. “Zo kun je de betaalterminal bijvoorbeeld midden op de toog plaatsen zonder lelijke kabels. Het oog wil ook wat. Een eenvoudige ‘device connect’ module maakt het betaalproces tussen een ECR en onze terminal kinderlijk eenvoudig. Dankzij de cloud hoeft alle business logica niet op de terminal zelf te gebeuren, maar gebeurt op een centraal platform. Dat maakt een veel snellere verwerking en makkelijke transactiebehandeling mogelijk.”

Voordelen van de cloud
Door gebruik te maken van de cloud kunnen we onze betaaloplossingen veel goedkoper in de markt gaan aanbieden, vervolgt Ben. “Naar maintenance en ondersteuning toe kunnen we via de cloud letterlijk met de klant meekijken wat er gebeurt op de betaalterminal. Op de terminals zelf is vervolgens plaats over om extra functionaliteiten toe te gaan voegen via een multi app. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld een logistieke app geïntroduceerd – Payment M-commerce Link – als mobiel kassasysteem voor logistieke doeleinden. Onze mobiele betaalterminal kan bijvoorbeeld door een chauffeur worden meegenomen voor levering van producten aan huis. De ontvanger kan via onze terminal zijn betaling verrichten, maar ook cash of via een waardebon betalen. Dat wordt vervolgens aangemerkt op de terminal en afgesloten met een handtekening van de ontvanger.”

Android Horeca All-in One
De nieuwste applicatie van Payworld is ontwikkeld in samenwerking met HorecaTouch. Ben: “Onze Android Horeca All-in One oplossing is gebaseerd op een Android terminal die is voorzien van twee processoren. Het payment gedeelte wordt fysiek gescheiden van het Android device. Ze werken onderling wel met elkaar samen. En dat heeft verschillende voordelen in een horeca omgeving. De ober kan op de terminal bestellingen ingeven, het kassaticket afprinten én betalingen afhandelen. En dat alles – wederom dankzij de cloud – op één en hetzelfde device. We hebben de hele flow teruggebracht naar één systeem op deze nieuwste betaalterminal, die tevens een koppeling maakt naar het kassasysteem.

Meer dan een betaaldienst
Payworld gaat dus verder dan het leveren van betaaldiensten. “We hebben gepersonaliseerde SMARTAPP add-ons ontwikkeld om specifieke behoeften van onze klanten in te vullen,” zegt Ben. “Zo kunnen specifieke transactieafhandeling en aanvullende afleveringshandtekeningen gemakkelijk worden geïntegreerd. Payworld accepteert een overgrote meerderheid van kaartschema’s, zowel lokaal als internationaal. Onze mobiele terminals kunnen optioneel worden uitgerust met streepjescode 1D of 2D (QR) scanfunctionaliteiten om de gebruikersfunctionaliteit te maximaliseren en administratieve en logistieke processen tot een minimum te beperken. Ook is het mogelijk om toeslagen of fooien eenvoudig te managen op de terminal, evenals reconciliatie procedures.”

Financiële besparingen
Door de connectie met de cloud kan Payworld updates altijd en overal op elk toestel doorvoeren en wordt onderhoud en service sterk vereenvoudigd. “Financieel wordt er dankzij het cloud verhaal ook sterk bespaard gezien er geen abonnement per terminal, maar per uitbetalingsrekening voorzien is,” zegt Ben. “In geval van een groot betaalterminalpark kunnen de besparingen dan ook gigantisch oplopen. De cloud maakt ons heel flexibel, zodanig dat we altijd de juiste oplossingen en functionaliteiten kunnen bieden voor onze klanten. In alle gevallen geldt: de beste prijs, een soepel contract, opzegbaar op drie maanden, en simpel, flexibel en betrouwbaar om veilig en snel transacties te verwerken.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*