N26 lanceert “N26 Smart” in al zijn 24 Europese markten

Na N26 You en N26 Metal vervolledigt N26 Smart het premium aanbod. De essentie van de eenvoudige en intuïtieve technologie van N26 stelt zoveel mogelijk mensen in staat een ​​nieuwe manier te ontdekken om dagelijks hun geld te beheren, voor €4,90 per maand. Klanten kunnen 7 dagen op 7 persoonlijk contact opnemen met de klantendienst die beschikbaar is per telefoon, chatbot of livechat. Het aanbieden van de werkelijke kosten van bankdiensten is de leidraad van de Berlijnse bank. Het populaire systeem, met al meer dan 5 miljoen klanten, versterkt zijn ambitie om op termijn de standaard te worden voor dagelijks retailbankieren voor 100 miljoen klanten wereldwijd.

N26 Smart is het beste van N26 voor €4,90 per maand. Je financiën dagelijks en rechtstreeks via je smartphone beheren, bestaat onder meer uit:

  • Onafhankelijk geld beheren aan de hand van intuïtieve technologieën
  • Toegang tot 10 ‘Spaces’ – de sub-accounts van N26, inclusief de Shared Spaces-functie – waardoor het mogelijk is om met andere mensen geld te sparen, uit te geven en te beheren
  • Zeven dagen per week de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de klantendienst
  • Een Mastercard-bankkaart in een kleur naar keuze
  • 5 geldopnames per maand aan de geldautomaat
  • Premium-partneraanbiedingen op basis van je persoonlijk gebruik

Ook de nieuwe functie “Afronden” wordt geïntroduceerd. Deze functie rondt elke aankoop automatisch af naar boven en zet het overige bedrag op jouw N26-spaarrekening zodat je kan sparen zonder eraan te hoeven denken. Zoals steeds bij N26 komt er ook deze keer geen extra papierwerk bij kijken, zijn er geen verborgen kosten en geen kosten voor betalingen in het buitenland, ongeacht de gebruikte valuta. Eenvoud, transparantie en personalisatie blijven de sleutelwoorden bij N26. Ook instant meldingen en automatische categorisatie van jouw uitgaven via ‘Statistieken’: alles zit in de N26-app vervat.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*