Nieuw tijdperk voor betaalterminals

Specialist in betaaloplossingen CCV lanceert een nieuwe, alles-in-één, Android-gestuurde terminal: de CCV Compact. Dit toestel beantwoordt aan de huidige behoeften op de kmo-markt en de nieuwe consumptiegewoonten.

Het toestel met een groot touchscreen, wifi-verbinding en 4G heeft qua design veel weg van een smartphone. De CCV Compact beantwoordt aan de huidige behoeften van handelaren op vlak van mobiliteit en flexibiliteit. Door de gezondheidscrisis zijn onze consumptiemethoden veranderd en moesten veel kmo’s hun werkmethode ook aanpassen, met een aanzienlijke toename op vlak van click&collect, leveringen aan huis en een voorkeur voor contactloos betalen.

De CCV Compact is geschikt voor alle courante betaalmethoden: (contactloos) betalen met een smartphone, smartwatch, QR-code, met een gewone bankkaart of een kredietkaart. Met oog op het milieu wordt er geen bonnetje meer afgedrukt. De consument kan desgewenst zijn betaalbewijs via e-mail ontvangen. 

Nog een nieuwigheid: de CCV Compact biedt een gratis overzicht in real time van alle betalingen via de klantenportaalsite MyCCV, bovenop het basisoverzicht van de transacties op de terminal zelf.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*