Shopify Payments met POS-hardware

Shopify lanceert vandaag de geïntegreerde retail hardware voor Shopify POS (point-of-sale), met daarin Shopify Payments voor fysieke transacties, voor Belgische retailers. Daarmee helpt Shopify handelaars om flexibel en veerkrachtig te blijven bij uitdagingen binnen hun bedrijf.

Om Belgische handelaars te ondersteunen bij de veranderende wensen van de consument en concurrerend te blijven, lanceert Shopify een volledig geïntegreerde POS en fysieke betaaloplossing die de online en offline-activiteiten van retailers verenigt. Door een POS en online winkel te hebben die van nature met elkaar integreren – om transactie-, product- en klantinformatie te delen –blijft de ervaring voor consumenten grotendeels ononderbroken, wanneer de activiteit van het verkoopkanaal fluctueert.

De POS-oplossing bestaat uit een geïntegreerde kaartlezer, de WisePad 3, en een gecertificeerde terminal lezer die gemakkelijk kan worden gekoppeld aan de Shopify POS-software. De lancering van de hardware biedt Belgische retailers meer manieren om fysieke betalingen te accepteren. Het is een uniforme verkoopervaring in de winkel die volledig compliant, veilig, naadloos en betrouwbaar is, en fungeert als een enkele bestemming voor online en retailbetalingen en uitbetalingen. Met de integratie van Shopify Payments in de POS-oplossing krijgen retailers nu ook de mogelijkheid om kopers met hun lokale bankkaarten te ondersteunen door de toevoeging van Maestro en V-Pay als geaccepteerde betaalmethoden.

Bovendien vereenvoudigt Shopify’s omnichannel hardware POS-oplossing het backoffice management voor retailers, omdat het hen in staat stelt om vanaf één enkele locatie verkopen, betalingen en uitbetalingen te volgen en te beheren tussen online en fysiek. Retailers kunnen hun offline voorraad gemakkelijk online verplaatsen, afhalingen en retouren op locatie beheren, op elke locatie toegang krijgen tot de aankoopgeschiedenis van klanten en hen helpen met aankopen die online of op andere locaties zijn gedaan. Retailers zullen tijd en geld besparen als ze niet met twee aparte systemen hoeven te werken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*