Een cyberriskverzekering. Helemaal zo gek nog niet

Preventie tegen cyberincidenten is slim, logisch en zelfs wettelijk verplicht. Maar een 0-risico bestaat niet. En een incident kost geld. Daarom is het ook slim om je tegen de financiële impact te verzekeren.

En dat verzekeren doe je best zo ruim mogelijk. Incidenten komen niet uitsluitend uit de hoek van IT of van criminelen. Het gaat soms ook om een menselijke vergetelheid of vergissing. Ook dat zijn datalekken en daar heb je als onderneming niet altijd vat op. 

Hoe kan ik me tegen cyberincidenten verzekeren? 

Bij Cybercontract bieden we geen lightproduct aan maar een verzekering die heel breed en erg volledig dekt. Van kleinere incidenten tot complexe gevallen van cybercrime met grote juridische en IT-impact. Want de kosten om alles terug recht te trekken, lopen snel hoog op.

Met Cybercontract verzekert u zich tegen 3 soorten cyberrisico’s:

  • Vermeende inbreuken op de bescherming van persoons- & bedrijfsgegevens
  • Systeemfalen
  • Beveiligingsfouten

Daarbij dekken we niet alleen boetes en aansprakelijkheid maar ook heel wat eigen kosten zoals winstverlies en het herstel van je reputatieschade. Of de juridische bijstand en IT-kosten die je hebt om terug up-and-running te geraken.

Maar het allergrootste voordeel van Cybercontract is dat je 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 kan rekenen op de kennis en hulp van experten. Of het nu gaat om juridische expertise of IT-experten.

Dus wanneer je een incident hebt, is het goed om weten dat je altijd meteen bij de juiste persoon terecht kan en dat we snel schakelen. Lokale experten ook want die zijn sneller inzetbaar. En snelheid is superbelangrijk om een cyberincident klein te houden.

Deze cyberverzekering is een 100% Belgisch initiatief. Cybercontract werkt samen met de beveiligingsexperten van de grootste Belgische IT-groep en met juristen gespecialiseerd in cyberwetgeving en data-aansprakelijkheid.

Cybercontract bereikt de ondernemingsmarkt met zijn totaaloplossing via een honderdtal lokale ondernemings-verzekeringsmakelaars over gans België.  

Hoe goed zijn uw bedrijfsgegevens beveiligd? 

Weet u wat te doen in geval van een cybercrisis?

En wat is vandaag de impact van een cyberaanval op uw bedrijf?

Doe de gratis test op www.cybertest.eu

Bezoek zeker onze website voor meer informatie: www.cybercontract.eu

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*