Maak een blijvende indruk online!

 

Als handelaar is het belangrijk om online vertegenwoordigd te zijn of beter gezegd: hét verschil te maken. COPIXA is gespecialiseerd in het bouwen van unieke, op maat gemaakte websites met beheermodule en krachtige, tailor made webshops, afgestemd op uw strategie voor een blijvende indruk bij uw (potentiële) klanten. En dat op een zeer laagdrempelige en bovenal betaalbare manier. Op E-commerce Xpo in Kortrijk kunnen bezoekers de mogelijkheden zelf ervaren. Zaakvoerder Jurgen Platteau geeft ons alvast een voorproefje.

De geschiedenis van COPIXA gaat al terug naar 2008. “We verzorgen al meer dan tien jaar het webdesign, e-commerce en branding voor een grote diversiteit aan klanten, van de bakker om de hoek tot kleine, middelgrote en grote ondernemingen,” zegt Jurgen. “Ondanks de enorme groei van e-commerce zijn we bewust een heel kleinschalig bureau gebleven, maar met ontzettend veel kennis, diepgang en passie voor onze job. Zo schrijven en programmeren we alle applicaties in eigen huis, van design tot scripting, en ontwikkelen we specifieke functionaliteiten op maat van de klant.”

Tailor made oplossing
Afhankelijk van de noden ontwikkelt COPIXA e-commerce projecten in WordPress of kiest voor een tailor made oplossing. Jurgen: “We bewijzen dat een tailor made aanpak absoluut niet duurder hoeft te zijn dan een standaard softwarepakket met voorgedefinieerde functionaliteiten. Zo kunnen we écht de noden en wensen van onze klanten beantwoorden, zodat zij het verschil kunnen maken online. Zo hebben we bijvoorbeeld een productconfigurator ontwikkeld voor het bedrukken en personaliseren van relatiegeschenken. Deze applicatie hebben we van A tot Z uitgeschreven en opgebouwd. Ook de backend van onze tailor made oplossing is heel eenvoudig voor de eindgebruiker. In de meeste gevallen werken wij niet met licenties, maandelijkse fees of onderhoudscontracten. Door de gebruiksvriendelijkheid van de backend zijn onze klanten in staat om alles zelf uit te voeren en te beheren. En mocht het niet lukken, is onze supportafdeling altijd 24 op 7 bereikbaar.”

E-Commerce Xpo
COPIXA is voor de tweede keer aanwezig op E-commerce Xpo. “Tijdens een van de eerste edities hadden we ook een stand,” zegt Jurgen. “Dit jaar hebben we opnieuw hoge verwachtingen van de beurs. We laten bezoekers zien hoe ze het verschil kunnen maken online met onze tailormade oplossingen en tonen een aantal showcases en animaties.” Als online ervaringsdeskundigen kennen Jurgen en zijn collega’s de klappen van de zweep. “Wij gaan verder waar anderen stoppen en lopen door onze op maat gemaakte oplossingen niet tegen de limieten aan van softwarepakketten. Door onze op maat gemaakte ontwikkelingen beschikken we over veel meer vrijheid. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Daarnaast zorgen we bij COPIXA ook voor advisering, opvolging en optimalisatie. SEO & SEA zijn na oplevering van een project uiteraard belangrijk om een blijvende indruk te kunnen maken en het maximale rendement uit uw webproject te halen. Alvast tot ziens op de beurs in Kortrijk.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*