Induxx: uw Akeneo PIM partner

 

Induxx heeft een duidelijke missie: Het bedrijf wil dé BeNeLux referentie zijn op vlak van Akeneo PIM (Product Information Management) implementaties en integraties. Met een exclusieve focus op Akeneo PIM onderscheidt Induxx zich van andere aanbieders in de markt door Akeneo niet als bijproduct te behandelen. “Dit draagt er toe bij dat onze ervaring met deze software aan razendsnel tempo uitbreidt en we zeer actueel op de hoogte zijn van nieuwigheden en weetjes,” zegt Roel Van Cauter van Induxx. “Het resulteert tevens in een indrukwekkende diversiteit op vlak van reeds ontwikkelde eigen modules en integraties.”

Van Cauter: “Zo verbinden we intussen met diverse e-commerce platformen als Magento (intussen Adobe), Salesforce Commerce Cloud, Shopware alsook custom gebouwde applicaties als configurators, verhuurplatformen…”

Akeneo PIM Gold Partner
Induxx is origineel ontsproten binnen PHPro, een vooraanstaand Magento Partner en vandaag dus een zusterbedrijf van Induxx. Door de aldus aanwezige Magento kennis ontstonden extractie tools om één of meerdere bestaande single-/multi-store Magento 1 omgevingen om te zetten naar Akeneo, bijvoorbeeld ter facilitering van migraties naar Magento 2 of andere e-commerce oplossingen. Er werden ook talrijke modules gebouwd waaronder inspirational images (met product positionering en directe link naar Magento shopping basket), hotfolder, PDF generator, GS1 mapping, GS1 M2M data transfers… Tevens niet te miskennen was de nood aan het integreren van print oplossingen als CHILI Publish en 2imagine waarmee we aspecten als prijskaarten, flyers, gepersonaliseerde verpakkingen, catalogi… opvangen. Ook vereisten als het ‘leading maken van PIM ten opzichte van ERP of het stockeren van multiple suppliers data en logistieke informatie bleven niet onbeantwoord. Dit vertaalt zich dan ook in een Akeneo PIM Gold Partner status en gecertifieerde consultants.

Forse opmars
Zoals reeds eerder in dit magazine aangegeven merken ook wij dat PIM aan een forse opmars bezig is en dit binnen zeer uiteenlopende sectoren, zegt Van Cauter. “Zo werken wij al samen met klanten die actief zijn binnen fashion, luxury, bouw, electronica, chemische stoffen, farmaceutica, verhuur, facility management… en dit zowel op vlak van productie, transport, logistiek als retail. Bij Induxx zijn we er dan ook van overtuigd dat zowat elk bedrijf voordeel kan halen uit het gebruik van een degelijke PIM oplossing. Voor ons bestaat zo’n oplossing uit een vertrouwd, eenvoudig aanvoelende en logisch opgezette gebruiksinterface die door ieder business- of marketingprofiel te gebruiken is. Software die daar bovenop van een allesomvattende API is voorzien, die alle wenselijke integraties faciliteert. Net daarom kozen we bij Induxx dan ook voor Akeneo PIM.”

Induxx blijft bijgevolg verder inzetten op regionale versterking op eigen payroll en de verdere groei en ontplooiing van haar profielen. “Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek en laat je via onze referenties overtuigen van onze bewezen aanpak en methodologie,” zegt Van Cauter tot besluit.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*